Loading

Alege masina care ti se potriveste. Alege TRANSILVANIA BLUE!

CINE SUNTEM ?
TRANSILVANIA BLUE a fost infiintata cu dorinta de a veni in intampinarea celor care vor sa inchirieze o masina, fie pentru calatorii turistice sau de afaceri.
Inchirierea unei masini din flota TRANSILVANIA BLUE Sibiu, ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite si in siguranta.
Sediul nostru se afla in Sibiu, strada Alexandru Xenopol nr. 17, cod postal 550159, Telefon +40 770.714.413

CE OFERIM?
Pentru a castiga increderea si respectul clientilor, TRANSILVANIA BLUE, ofera servicii de calitate si masini bine intretinute. In prezent, punem la dispozitia clientilor autoturisme noi, cu echipare completa, din clasa minisuv si economy, pentru inchiriere pe termen scurt, mediu sau lung.
De asemenea, autoturismele disponibile spre inchirere benficiaza de asistenta rutiera 24 de ore din 24, sunt asigurate RCA si CASCO si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate
Mai mult decat atat, oferim posibilitatea preluarii si predarii in mod gratuit a autoturismului la Aeroportul International din Sibiu sau oriunde pe raza municipiului Sibiu.

TRANSILVANIA BLUE vine in intampinarea clientior cu preturi flexibile si disponibilitate non-stop.
Cautati firme de inchirieri auto in Sibiu? Ei bine, ati ajuns unde trebuie, deoarece numai cu TRANSILVANIA BLUE puteti beneficia de preturi mici, incepand de la 26 euro pe zi!

FLOTA AUTO
Autoturismele din parcul auto sunt fabricate in anul 2019, cu motorizare electrică sau benzina, dotate standard cu aer conditionat automat, airbag, conectivitate bluetooth, ABS, tempomat, etc
Suntem foarte atenti atunci cand oferim un autoturism clientilor, din acest motiv toate masinile noastre sunt curatate si verificate tehnic inainte de fiecare inchiriere.

CUM PUTEM FI CONTACTATI?
Pentru o solicita o oferta de inchirieri auto va rugam a ne contacta telefonic, pe e-mail sau prin formularul de rezervari, urmand ca unul din angajati sa ia legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Telefon +40 770.714.413
E-mail: rezervari@blueautosbiu.ro

Construim un business solid si o relatie pe termen lung cu clientii nostri, asadar urmarim cu fidelitate misiunea, viziunea si valorile noastre.

MISIUNEA
TRANSILVANIA BLUE este primul pas către explorarea pitorescului oraș Sibiu si al Romaniei Autentice, fie că eşti om de afaceri, călător sau român întors în țară, printr-un serviciu de închiriere de mașini de calitate, oferindu-ţi, în acelaşi timp, mobilitate și confort ca să te simţi ca acasă.

VIZIUNEA
Transilvania Blue va fi cea mai apreciată companie de profil din Sibiu si regiune pentru excelenţa serviciilor de închiriere maşini.

VALORILE
● Ospitalitate
● Corectitudine si Simplitate
● Respect, Bun simț si Zambet
● Promptitudine, Adaptabilitate si Flexibilitate.
● Responsabilitate sociala